ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη -φέτος ίσως πιο σημαντικό ποτέ- θα το στείλουμε μέσα από τη Μαγεμένη Πύλη. Τι θα ζητήσουμε για τα φετινά Χριστούγεννα;

Όλα τα γράμματα (mail) των παιδιών μας θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 11.00 π.μ., για να κερδίσουν βιβλία, επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια και το μεγάλο δώρο των Επίπλων Μαρμαρίδης.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ AΚΟΜΗ ΝA ΓΡAΨΕΤΕ EΝA ΓΡAΜΜA ΣΤΟΝ AΓΙΟ ΒAΣΙΛΗ ΜΕ ΤA ΕΛΤA

Τα φετινά Χριστούγεννα, που η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία, για σύνδεση, για ελπίδα και αισιοδοξία είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά, η δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» επιβεβαιώνει, περισσότερο από ποτέ, το κοινωνικό έργο που επιτελούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Έτσι, τα γιορτινά κόκκινα και κίτρινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην οδό Λαγκαδά 199 στη Σταυρούπολη (κεντρικό κατάστημα) και στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 13, στην Ευκαρπία, περιμένουν για μια ακόμη χρονιά τα γράμματά σας.

Όλα αυτά τα γράμματα, θα λάβουν απαντήσεις, γι αυτό θα πρέπει να αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Στη φετινή απαντητική κάρτα, το κείμενο, που συνδυάζει την αλήθεια με την φαντασία, υπογράφει με πολλή αγάπη, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Διεύθυνσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ, με έμπνευση από τα φετινά εορταστικά γραμματόσημα.

Διαλέξτε επιστολόχαρτα και φακέλους, διαβάστε το https://hohoho.elta.gr/ και γράψτε το γράμμα σας.

Τα ΕΛΤΑ εύχονται σε όλους Υγεία, αυτές τις τόσο διαφορετικές γιορτινές μέρες.